Pouchain

Pouchain

HeGro Agri Service is dealer van Pouchain rooimachines, deze fabrikant levert machines voor alle rooibare gewassen maar met name  voor de aardappel, witlof en uienteelt.

De machines van Pouchain blinken uit in hun eenvoud, bedieningsgemak en toegankelijkheid bij onderhoud. Daarbij ook voorzien van de nieuwste claascabine voor het allerbeste comfort.

Ook voor speciale machines bent u bij ons aan het goede adres, heeft u een oplossing nodig neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder hierbij.

Pouchain, een familiebedrijf

Van vader op zoon sinds 3 generaties weet het bedrijf Pouchain hoe het zich in de loop van de tijd kan ontwikkelen, zich kan specialiseren en verbeteren. Met een innovatieve en toegewijde geest wist ons Pouchain-team zijn passie voor landbouwmechanica te creëren en te delen.

De knowhow en de smaak voor innovatie zijn terug te vinden in onze machines en onze services: doordachte tools en snelle en efficiënte services voor professionals in de agrarische wereld. Vereiste en prestaties zijn onze sleutelwoorden, wat een onberispelijk team impliceert om u te dienen!


Pouchain, al meer dan 90 jaar landbouwspecialisten

Het bedrijf Pouchain ontwerpt en produceert al 30 jaar oogstmachines. Als erkend specialist revolutioneren we de sector voortdurend door boeren, ondernemers en bouwers te ondersteunen. Pouchain wil aan de meest veeleisende eisen voldoen door betrouwbaarheid, kwaliteit en robuustheid te combineren. Pouchain heeft zich omringd met specialisten op het gebied van ontwerp en productie van landbouwmachines, hoe geavanceerd deze ook mogen zijn. Geautomatiseerd ontwerp, industrieel ontwerp, modellering, hydraulica, elektronica, mechanica, agronomie ...

Pouchain de wereldreferentie voor andijvie
Meer dan 80% van de andijvieoogsters ter wereld zijn Pouchains. Onze andijvieoogstmachine staat bekend en erkend om zijn eenvoud, betrouwbaarheid, robuustheid en om de kwaliteit van het rooien bij zowel de wortels als de grond.
Een geoptimaliseerd chassis, uitzonderlijk comfort, vereenvoudigde en betrouwbare componenten, op basis hiervan hebben we ons assortiment uitgebreid:

  • Aardappelrooiers
  • Andijvierooiers
  • Slanghaspels
  • Segmentale reinigingstafels
  • Bepaalde specifieke producten (transportband, wortelrooiers, rode bieten, uien, zaadhouders, enz.)

Productiemiddelen
In de loop van de tijd heeft Pouchain zichzelf uitgerust met moderne en efficiënte productietools. Het bedrijf heeft nu onder andere een lasersnijtafel, een kantpers, traditionele draaibanken, een CNC-bewerkingscentrum, een CNC-boormachine en een eigen spuitcabine.

Vragen over Pouchain machines? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord!
Ons aanbod machines - Contactpagina - Website Pouchain