Aanbod

Pouchain witlofrooier

Met zijn grote ervaring in de bouw van zelfrijdende rooiers voldoet Pouchain met succes aan de vraag van de producenten van knollen. De Pouchain witlofrooier is ontworpen om de wortels te respecteren en tegelijkertijd eersteklas schoon te maken. Het onderscheidt zich ook door zijn prestaties in alle klimatologische omstandigheden.

De rijeigenschappen zijn optimaal voor de bestuurder. Het is uitgerust met alle rij- en prestatiecontrole automatismen . De bus-bus elektronische bekabeling maakt nauwkeurige onderhoudsbewaking mogelijk en vergemakkelijkt probleemoplossing. De cabine is van de nieuwste generatie en uitgerust met een versterkt geluidsisolatiesysteem. Onze machines zijn natuurlijk al tientallen jaren een essentieel element voor de productiviteit van de witlof bij uw exploitatie.

Van de machines wordt gezegd dat ze "integraal" zijn, met een grote opslagcapaciteit waardoor ze kunnen werken zonder tussenkomst van transportbakken.
De nog efficiëntere lediging van de hopper maakt sneller lossen mogelijk, zelfs tijdens het rijden.

De cabine
Comfort en ergonomie zijn de sleutelwoorden van de KLASSE cabine; het doel hier is om een ​​prettige werkomgeving te creëren gericht op de bestuurder. Het vriendelijke interieur en de goede helderheid garanderen echt rijplezier.

De PAE 2018 is uitgerust met een cabine die tot een meter vooruit gaat voor beter zicht op de weg. Het heeft ook een geluiddichte, van airconditioning voorziene bestuurderspost uitgerust met een radio. Het biedt ook een ongeëvenaarde beenruimte en panoramisch zicht, ideaal voor werk. Het in hoogte en hoek verstelbare stuurwiel en de comfortabele stoel met luchtvering zorgen voor de juiste positie om tijdens lange werkdagen in vorm te blijven.

Eenvoudig, snel, efficiënt.

  • Rijcomfort en technologische ervaring is wat wij garanderen. Dit dashboard biedt alle nuttige informatie. De machinebediener profiteert van verbeterde bedieningselementen:
  • Ergonomische versnellingshendel gemonteerd op de armleuning, multifunctioneel waardoor onafhankelijke achterste besturing van de vooras, omhoog en omlaag brengen van de bladstripper en de rooier, beheer van de trechter, ontvouwen van de drie delen van de lift en zijn werking.
  • Rijden op de weg in automotive-modus (regeling van de motor ten opzichte van de pomp)
  • Weergavescherm voor de 3 infraroodcamera's
  • De boordcomputer, digitaal, registreert het gescheurde oppervlak en de snelheid; het regelt en beheert de snelheid van elke hydraulische motor, identificeert de achterrichting.
  • Bediening knoppen
  • Potentiometers voor nauwkeurige aanpassing van de zaaischijfhoogte
  • Snelheidskeuzeschakelaar (weg of veld), parkeerrem

Technische specificaties

Model PAE 2018
Lengte 11,73 meter
Breedte 3,87 meter
Hoogte 4,12 meter
Leeggewicht 18000 kg
Aantal rijen 9
Rijafstand 36 cm
Type motor deutz Tier ||| B - 6 cilinder - 12,7 liter
Vermogen 300 - 410 (KW-PK)
Koelen Vloeistof
Voorwielen (druk in bar) 270/95 R48 (2,5)
Achterwielen (druk in bar) 1000x25 (2,1)
Versnellingsbak Danfoss
Antislip systeem Standaard
Voorste spoor 1800 mm
Maxmale snelheid 25 km
Olietank 500 liter
Brandstoftank 990 liter
AB-blauwe tank 80 liter
Cabine

Claas met radio, elektronische airconditioning, bestuurders- en passagiersstoel, boordcomputer, videoschermen aangesloten op de camera's

Verlichting 19 LED-lampjes
Kouterdiepte Op sonde of handmatig
Pickupmat 2 x 1500 mm, vierkante mazen, 80 mm spoed
Transportmat 1 x 1800 mm, 35 mm spoed
Schoonmaakmat 1 x 1800 mm, vierkante mazen, steek 70 mm
Calibrator Facultatief
Transportband naar de trechter 1 x 800 mm
Hopper 10 kuub
   
Prijzen op aanvraag